OM OSS

Decor 1Inrednings- och Designtips AB grundades av Fredrik Antonsson och Eva Evertsson. Under ett antal år hade deras vägar korsats i bygg- och renoveringsprojekt både i Sverige och utomlands. Deras framgångsrika samarbete knöt dem närmare varandra och till slut föddes tanken på att göra gemensam sak av deras intresse för och kunskap inom inredning och design. Detta var 14 år sen och idag driver man ett av landets mest framgångsrika företag i branschen. Hos Inrednings- och Designtips AB arbetar idag 5 kreativa medarbetare med många års erfarenhet inom design, inredning och byggnation. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en heltäckande tjänst från vision till färdigt projekt där du som kund kan välja hur stor del av projektledningen du vill ha hjälp med. I den offentliga sektorn tar vi normalt ett 100 % ansvar för hela kedjan från start till mål. Arbetar vi däremot med en privat kund kan denne själv agera projektledare med Inrednings- och Designtips AB som support och bollplank.

För oss är ingen kund vare sig för stor eller för liten. Vår insats är helhjärtad oavsett vem du som kund är. Vårt upplägg bygger på samverkan mellan kund och oss som leverantör. För oss är det viktigt att du som kund får utrymme att diskutera och lägga fram dina idéer och önskemål. Utifrån dessa och med vår erfarenhet hittar vi den modell vi vill arbeta vidare med. Vårt kontaktnät finns idag över hela världen. För oss är det oerhört viktigt ta in influenser från andra länder och andra kulturer för att kunna förnya och utveckla oss själva och alltid kunna erbjuda dig som kund det som känns mest aktuellt för tillfället. Vi har också många goda kontaktytor inom byggnation och inredningsproducenter. Detta ger oss möjligheten att agera projektledare för projekt som omfattar mer än bara ren inrednings- och designrelaterade uppgifter. Fredrik och Eva är också kända för sitt engagemang i landets design- och inredningsutbildningar. De håller ofta föreläsningar om designens utveckling och framfart i Sverige där man ofta utgår från vår historia och dess inverkan på vår tids syn på vad som anses vara snyggt, funktionellt och tilltalande. Man berättar också om specifika projekt som utmärkt sig inom branschen och som kan anses vara trendsättande på något sätt. Deras medverkan i utbildningarna är ett, av eleverna, uppskattat moment där de får konkreta bevis på vad deras utbildning kan leda till. Nedan följer lite information om vilka vi är och vilken erfarenhet vi har. Fredrik Antonsson, arkitekt, har arbetat hos oss i 14 år och har stor erfarenhet från projektering och genomförande av omfattande offentliga uppdrag. Bertil har med sina många år i branschen byggt upp en kunskapsbank som gynnar dig som kund. Eva Evertsson, designer, har arbetat hos oss i 14 år och har med sitt utvecklade sinne för form och färg skapat många unika miljöer. Med Evas känsla för varje enskild detalj kan du som kund vara säker på att inget lämnas åt slumpen. Carina Gustavsson, projektledare/inredningsarkitekt, har arbetat hos oss i 10 år och är vår s.k. ”spindel i nätet”.

Carina har förmågan att samordna och strukturera arbetet med alla externa leverantörer och samarbetspartners. Peter Lindberg, inredningsdesigner, har arbetat hos oss i 7 år. Peter har en förmåga att hitta en kombination mellan god design och Decor 2funktionalitet. Peter är pappa till några av våra senaste års vinnande designlösningar inom det offentliga rummet. Peter söker dock gärna utmaningen i att hitta kluriga lösningar i det lilla formatet som t ex ett privat hem. Malin Svensson, arkitekt, som arbetat hos oss i 8 år. Malin är en prisad arkitekt som med sin ständigt utvecklade syn på god form ger varje kund något utöver det vanliga. Malin arbetar både med våra små och stora projekt. Förutom sitt engagemang i landets design- och inredningsutbildningar brinner Fredrik och Eva för att hjälpa olika organisationer. Bland annat är man stolt medlem på Fixa Spåret, en organisation som brinner för tåg. Även om det är designen av tågen som är det största fokuset deltar Fredrik och Eva ofta på de många resor som fixasparet.se erbjuder. Eva och Malin är även med och skriver på bloggen och hemsidan damfakta.se vars mål är att upplysa Sveriges befolkning om jämlikhet och jämnställdhet. Objektiv fakta presenteras om kvinnor och män på den här sidan. Peter och Malin Svensson är med och driver sidan tro.nu som hjälper människor att hitta sin väg i livet. Vi på inredestips uppskattar alla sidoprojekt som våra medarbetare deltar i då vi starkt tror på att det hjälper inte bara de själva utan även vår organisation och även allmänheten.